Notícies

14/09/2023

Benvolguts socis i sòcies, 

Des d’el Club de Begues us informem dels nous horaris d'obertura i tancament del Restaurant del Club.

Us convidem a tots a venir i gaudir del restaurant en aquesta nova etapa.

Club de Begues

07/09/2023

Benvolguts socis i sòcies,

El Club de Begues vol agrair als germans Xavier i Sara Torres el treball, dedicació i acompliment que han tingut en el Restaurant del Club fins al dia 3 de setembre.

Una nova etapa s'inicia i el restaurant del Club estarà dirigit per l'empresa ÀPATSA, que torna a obrir les seves portes el divendres 8 de setembre apartir de les 11.00 hores.

Desitgem el major dels èxits al nou equip de restauració i annexem model dels primers menús per a aquest divendres.

En breu presentarem propostes d'actes i projectes conjunts per al gaudi dels socis i sòcies del Club.

 

Junta Directiva

Club de Begues

04/09/2023

El Club de Begues és complau informar que comencen les Nits de Ball al Club de Begues aquest dissabte 9 de setembre 2023 a les 22 hores amb la participació de ALMA DUET.

Balls, Coca i Cava.

Us esperem.

28/08/2023

El Club de Begues és complau informar el Programa d'Activitats per a la Festa Major del Club, a celebrar-se entre els dies 1 al 3 de setembre de 2023.

Recordem que addicionalment a les activitats del programa se celebraran altres activitats dirigids al Club i tindrem una Sessió del Curs de Defensa Personal per a Dones el divendres 8 de setembre a les 19 hores al Teatre del Club (prèvia inscripció).

És important ressaltar que les activitats de l'Inflable de Piscina del dissabte 2/9 i del Concurs de Paelles del diumenge 3/9, tindran un control d'entrada o inscripció que s'ha de fer a la Recepció del Club.  

Esperem comptar amb la vostra participació i col·laboració.

Us esperem.

05/08/2023

Torneig de Voley Platja ajornat al 16 de setembre 2023.

Inscripción per parellas. Categories Femeni i Masculi.

Inclou beguda (aigua).

Inscripcions a Recepció del club i al e-mail info@clubdebegues.cat 

Us esperem!!!!!

 

02/08/2023

¡Prepárate para unas Olimpiadas fitness, donde competirás por equipos! Disfruta de una emocionante cursa de orientación, entrenamiento en equipo y desafiantes pruebas de agilidad y fuerza durante el viernes, sábado y domingo, del 1 al 3 de septiembre. ¡No te pierdas esta experiencia llena de diversión y competición!

Más información en breve sobre la conformación de equipos y pruebas.

 

 

28/06/2023

CURS DE DEFENSA PERSONAL PER A DONES

Sessió especial  8 de setembre amb la participació de Elisabeth López, Primera Dona Maestra Nacional d'Aikido de Catalunya, Cinturó Negre 3er DAN d'Aikido, Cinturó Negre 1er DAN de Defensa Personal per la FCJDA.

Us esperem  

«  1 2 3  »