ACTIVITATS DIRIGIDES

Stretching

 

 

Stretching és una classe dissenyada per a ajudar-te a millorar la teva flexibilitat, reduir la tensió muscular i augmentar l'amplitud de moviment en tot el cos.

En aquesta classe, et guiarem a través d'una sèrie d'estiraments dinàmics i estàtics per a oferir-te una experiència d'estirament completa i efectiva. Ideal per a persones de tots els nivells de condició física, el Stretching t'ajudarà a alliberar l'estrès acumulat, millorar la teva postura i prevenir lesions.

Cicle Indoor

 

 

El cicle indoor, o spinning, és una activitat cardiovascular que es fa en una bicicleta estàtica especialment dissenyada. Aquest exercici beneficia la salut cardiovascular en millorar la resistència aeròbica, la crema de calories i l'enfortiment de les cames i els glutis. A més, és adaptable a diferents nivells de condició física, ja que cada persona pot ajustar la resistència de la bicicleta segons les seves capacitats.

Les sessions de cicle indoor, dirigides per un instructor, són motivadores i inclouen canvis de ritme, esprints i simulacions d'ascensos per oferir un entrenament variat i desafiador.

Pilates

 

 

El pilates és un mètode d'entrenament que se centra en l'enfortiment del core, la millora de la flexibilitat, l'equilibri i la postura. Utilitza moviments controlats i precisos que s'enfoquen en la respiració i l'alineació corporal. Aquest enfocament a la qualitat del moviment sobre la quantitat permet enfortir els músculs profunds, millorar l'estabilitat de la columna i reduir el risc de lesions.

El pilates s'adapta a diferents nivells de condició física i pot ser beneficiós tant per a principiants com per a esportistes experimentats, oferint una millora notable a la força, la mobilitat i la consciència corporal.

Ioga

 

 

El ioga és una disciplina física, mental i espiritual que se centra en l'equilibri entre el cos i la ment. A través de postures físiques, tècniques de respiració i meditació, busca augmentar la flexibilitat, enfortir els músculs, millorar la concentració i reduir l'estrès.

Aquest enfocament holístic promou la connexió cos-ment, tot fomentant la relaxació i l'harmonia interior. El ioga s'adapta a diversos estils i nivells, fet que el fa accessible per a persones de totes les edats i condicions físiques, brindant beneficis tant físics com emocionals.

Functional Training

 

 

El Functional Training s'enfoca a millorar la capacitat del cos per fer activitats quotidianes de manera més efectiva i segura. A través de moviments multiarticulars i multidireccionals, s'enforteixen els patrons de moviment naturals del cos, involucrant múltiples grups musculars i millorant l'estabilitat, la força, la coordinació i la flexibilitat.

Aquest enfocament es basa en exercicis que repliquen moviments del dia a dia, fet que ajuda a prevenir lesions, condicionar el cos de manera integral i promoure una millor qualitat de vida. 

Zumba

 

 

La zumba és una activitat aeròbica que combina moviments de ball amb ritmes llatins i música enèrgica. Aquesta modalitat d'exercici se centra en la diversió i el gaudiment mentre es cremen calories i es milloren la resistència cardiovascular i la coordinació. Els passos de ball són fàcils de seguir i s'adapten a diferents nivells d'habilitat, fet que fa que sigui accessible per a una àmplia varietat de persones. 

Core

 

 

L'entrenament del core se centra a enfortir els músculs centrals del cos, inclòs abdominals, lumbars, glutis i músculs profunds del tors. Aquest enfocament no només vol millorar l'aparença física, sinó també l'estabilitat, l'equilibri i la força funcional en activitats diàries i esportives.

Els exercicis per al core solen implicar moviments que desafien l'estabilitat, com ara planxes, girs i flexions, ajudant a millorar la postura, prevenir lesions i potenciar l'eficiència en el moviment.

Squat

 

 

L'squat és un exercici fonamental que enforteix i tonifica els músculs de les cames, els glutis i el core. Es realitza flexionant els genolls i els malucs per baixar el cos cap a terra i després tornant a la posició inicial. Aquest moviment treballa diversos grups musculars alhora, millorant la força i l'estabilitat a la part inferior del cos. És essencial per millorar la postura, l'equilibri i la potència en moltes activitats físiques.

Hiit

 

 

El HIIT (High-Intensity Interval Training) és un mètode d'entrenament que alterna ràfegues curtes d'exercici d'alta intensitat amb períodes de descans o activitat de baixa intensitat. Aquest enfocament, eficient en temps, eleva la freqüència cardíaca ràpidament, cremant calories i millorant la resistència cardiovascular. Els intervals curts i desafiadors de treball intens seguits de períodes de recuperació activa ajuden a augmentar el metabolisme, afavorint la crema de greix i millorant la capacitat aeròbica i anaeròbica.

Tonificació

 

La tonificació s'enfoca a enfortir i definir els músculs mitjançant exercicis específics que impliquen resistència, ja sigui amb peses, bandes elàstiques o amb el mateix pes corporal. Aquest tipus d'entrenament se centra a treballar grups musculars individuals per augmentar-ne la força i la mida, buscant crear una aparença més definida i ferma.

Tot i que no implica necessàriament l'augment significatiu de massa muscular com l'entrenament de força, la tonificació contribueix a millorar la forma física, augmentar la resistència muscular i millorar l'aparença estètica. És un complement important en rutines d'exercici per millorar la composició corporal i assolir una definició muscular més gran.

 

Tonificació extrema

 

L'entrenament del tren superior s'enfoca a enfortir i tonificar els músculs de la part superior del cos, incloent-hi els músculs dels braços, espatlles, pit, esquena i abdomen superior. Això s'aconsegueix mitjançant una varietat d'exercicis que involucren empènyer, llençar, aixecar i rotar.

Aquests moviments es poden fer utilitzant pesos lliures, màquines d'entrenament de força, bandes elàstiques o simplement el pes corporal. L'entrenament del tren superior és crucial per millorar la força funcional en activitats quotidianes, així com per desenvolupar un físic equilibrat i atlètic. A més, enfortir aquesta àrea ajuda a mantenir una postura adequada i a prevenir lesions a l'esquena i les espatlles.

 

GAC

Sessió on es realitzen exercicis localitzats específics per millorar el to muscular de glutis, abdominals i cames.

 

Body Dancing

 

El bodydancing és una forma d'exercici que combina moviments de ball amb rutines d'entrenament físic. Aquesta pràctica ofereix una experiència dinàmica i divertida mentre es treballa la forma física i es millora la coordinació.

Mitjançant passos de ball i moviments coreografiats al ritme de la música, el bodydancing impulsa la cardiovascularitat, la resistència i la flexibilitat, alhora que promou un estil de vida actiu i saludable. És una manera entretinguda de fer exercici, ja que permet expressar-se a través del ball mentre es treballa el cos de manera completa.

 

Full-Body

 

Una rutina full-body o de cos complet implica un programa d'entrenament que involucra exercicis dirigits a tots els grups musculars principals en una sola sessió.

Alguns exercicis típics inclouen flexions, squats, pes mort, premsa d'espatlles i exercicis centrals. L'avantatge rau en la seva eficiència, ja que permet entrenar totes les parts del cos en una sessió, i és adequat per a aquells amb temps limitat o que prefereixen entrenar menys dies a la setmana.

 

Bandes elàstiques

 

L'entrenament amb bandes elàstiques és una forma versàtil i efectiva de fer exercici que implica utilitzar bandes de resistència per treballar els músculs de manera progressiva.

Aquestes bandes ofereixen resistència constant durant tot l'exercici, permetent treballar una àmplia gamma de moviments i grups musculars. Aquest tipus d'entrenament pot ajudar a millorar la força, la resistència, la flexibilitat i l'estabilitat muscular, i és adaptable a diferents nivells de condició física.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Classes de Tennis

L'escola del Club de Begues, dirigida pel José Carayol, ofereix classes de 80 minuts per a nens i adults, de dilluns a dissabte.

També tenim classes per a nivell avançat i de competició.

 

Hip-Hop

Els dilluns 17:15h a 18:15h (iniciació) i de 18:15h a 19:15h (intermig) vine a ballar amb la nostra monitora Karla Sales.

 

Classes de Pàdel (FCP)

Classes per a nens i adults, de dilluns a dijous, amb la nostra entrenadora Gabriela Raso.
També tenim classes particulars, a concretar directament amb la professora.

 

 

ACTIVITATS DEL MES

 

ACTIVITATS SOCIALS I ESPORTIVES

 

Carnestoltes (concurs popular)

Halloween (concurs infantil i adults)

Torneig de tennis

Americanas de pàdel

Pujada al Montau

Trobada de vehicles clàssics de Begues

i moltes altres activitats més…

 

ACTIVITATS LÚDIC ESPORTIVES

 

Campus de tennis Club de Begues dirigit per Jose Carayol

Casal d’Estiu

Olimpíades d’Adult

Olimpíades Infantils

Casal Setmana Santa

Stage Tennis Setmana Santa