Notícies

19/03/2024

Us recordem que continua obertes les inscripcions del Casal Olímpic Infantil de Setmana Santa, una experiència única per a nenes i nens d’entre 6 i 14 anys. Aquesta activitat es du a terme a les instal·lacions del Club des del dilluns, 25 de març fins al dijous, 28 de març de 9:00 a 14:00. A més, s’oferirà servei de menjador a qui ho desitgi.  

Estem encantats de convidar als més petits a participar en aquests quatre dies plens d’activitats esportives, jocs i rialles.

Viurem moltes emocions en un casal diferent i dinàmic, on cada participant tindrà l'oportunitat d'explorar la seva passió per l'esport, aprendre noves habilitats i, el més important, construir amistats duradores.

Els participants estaran agrupats segons les seves edats, ja sigui en dos grups de 6 a 10 anys i 11 a 14 anys, o depenent de la quantitat de nens, en tres grups de 6 a 8, 9 a 11 i 12 a 14 anys. Això assegura que cada nen gaudeixi d’activitats adaptades al seu nivell i puguin fer noves amistats.

 

Activitats programades:

Jocs i convivència: fomentarem la diversió i la interacció entre els participants a través d’una varietat d’activitats dissenyades per promoure el companyerisme.

Història de les Olimpíades: submergirem a les nenes i nens en la rica història de les Olimpíades, inspirant-los en relats fascinants de gestes atlètiques i esperit competitiu.

Preparació d’esports: els participants tindran l’oportunitat de preparar-se i perfeccionar les seves habilitats en diferents esports, guiats per monitors apassionats per la feina.

Competicions esportives: la setmana culminarà amb competicions emocionants en una gran varietat d’esports com el minigolf, el futbol sala, l’atletisme, la petanca i el bàsquet; i d’altres activitats com les gimcanes d’orientació i exploració, el joc del salta conills o el joc del mocador.

 

Informació important:

Preu: 50€ (socis del Club, 40€)

Per a inscriure a la seva filla o fill en les Olimpíades, enviï un correu a info@clubdebegues.cat o truqui al 936390000.

Estem ansiosos per viure aquests dies plens d’esport, diversió i competició amb vosaltres.

Per a més detalls o qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

No us perdeu l’oportunitat!

16/03/2024

El proper dissabte, 23 de març  el Club de Begues organitza un Torneig de Pàdel Mixt per a celebrar l'arribada de la primavera.

L'activitat començarà a les 10:00 i finalitzarà a les 12:00.

La inscripció inclou un aperitiu per a tots els participants.

El preu és de 13€ (socis del Club, 3€).

Us podeu inscriure a la recepció o trucant al telèfon del Club (93 639 00 00).

Us hi esperem!

13/03/2024

Benvolguts socis i usuaris del Club de Begues,

 

El passat diumenge, 3 de març, malgrat l'inici plujós del dia i el fort vent, ens vam reunir al Club per celebrar una emocionant Calçotada Popular. Volem compartir amb vosaltres que l'esdeveniment va ser tot un èxit, amb una participació de prop de 200 assistents de totes les edats.

 

Va ser una jornada en què la pluja no va aconseguir fer ombra a la calidesa i l'entusiasme dels nostres socis i amics, que ens vam unir per gaudir d'una de les activitats socials catalanes més tradicionals: preparar i degustar calçots acompanyats de botifarres i mongetes.

 

Ens va omplir d'alegria veure famílies compartint rialles i bons moments, en un ambient familiar que reflecteix fidelment l'esperit social del Club de Begues.

 

Volem expressar el nostre agraïment més sincer a la Confraria de l’Arròs i a la Comissió Social del Club de Begues, així com al restaurant Les Delícies, per la seva col·laboració en l'organització i preparació dels exquisits plats que tots vam poder gaudir.

 

Un aspecte que no podem passar per alt és la participació activa dels més petits de casa. El seu entusiasme i energia van afegir un toc alegre que va fer que la calçotada fos encara més especial.

 

Així mateix, estenem el nostre agraïment a la Junta Directiva del Club per brindar-nos l'oportunitat de realitzar esdeveniments com aquest, que no només enforteixen els llaços entre els nostres socis, sinó que també reafirmen el caràcter social que sempre ens ha distingit.

 

Tenim la certesa que junts podem continuar construint moments inoblidables al Club de Begues.

 

Gràcies a tots per la vostra participació i entusiasme!

 

29/02/2024

El Club de Begues informa que, a partir del pròxim dilluns, 4 de març i fins al 31 de maig, ambdós inclosos, adoptarem un nou horari d’obertura i tancament de les instal·lacions del Club.

HORARI D’HIVERN (30 de setembre – 31 de maig)

  • Dilluns, Dimarts i Dimecres | 09:00h – 14:00h i de 16:00h – 22:00h
  • *Dijous | 16:00h – 22:00h
  • Divendres | 09:00h – 14:00h i de 16:00h a 01:00h
  • Dissabte | 09:00h – 01:00h
  • Diumenge | 09:00h – 21:00h

 

*Dijous al matí les instal·lacions del Club romandran tancades. Les activitats dirigides i les classes particulars de pàdel i tennis programades entre les 09:00h i les 16:00h es continuaran duent a terme amb total normalitat. No obstant això, no es podran llogar les pistes de pàdel/tennis/poliesportiva durant el matí de dijous fins les 16:00h.

En l’horari d’hivern, durant els matins que el club romangui obert, no hi haurà servei de consergeria i s’haurà de trucar al telèfon del club (936390000) per a ser atès a través del personal disponible a les instal·lacions.

Les activitats dirigides i les classes particulars de pàdel i tennis del matí es continuaran duent a terme amb total normalitat i es podran llogar les pistes de pàdel/tennis/poliesportiva trucant al telèfon de la recepció del club.

Durant la Setmana Santa d’enguany (del 24 de març a l’1 d’abril) les instal·lacions del Club estaran obertes tota la setmana, incloent-hi el dijous 28 pel matí. Per altra banda, Divendres Sant (29 de març) i Dilluns de Pasqua (1 d’abril) el Club no tancarà.

El restaurant emplaçat al Club, Les Delícies, estarà obert segons l’horari següent:

  • Dilluns a Divendres | 13:00 – 16:00
  • Dissabte | 11:00 – 00:00
  • Diumenge | 11:00 – 18:00

Agraïm la vostra comprensió i col·laboració i el suport que doneu al Club de Begues.

Per a més informació podeu consultar la nostra pàgina web.

Ens veiem!

29/02/2024

Estimats usuaris del Club de Begues,

A causa de l’estat d’emergència per sequera que afecta a Begues i a 200 municipis més, ens veiem en la necessitat d'implementar mesures de conservació de l'aigua al Club de Begues.

A partir del pròxim dilluns, 4 de març, i fins a nou avís, estarà prohibit l'ús de les dutxes en les instal·lacions del club. Aquesta decisió es pren amb l'objectiu de contribuir a l'estalvi d'aigua i ser responsables amb els recursos naturals enmig de les condicions climàtiques adverses que enfrontem.

Entenem que aquesta mesura pot generar incomoditats, però confiem en la vostra comprensió i col·laboració.

Romandrem atents a qualsevol canvi en la situació hídrica i els informarem oportunament sobre qualsevol actualització relacionada amb aquesta mesura.

Per a qualsevol pregunta, no dubtin a posar-se en contacte amb nosaltres.

Agraïm la seva comprensió i col·laboració.

20/02/2024

El passat diumenge,18 de febrer, el Club de Begues va viure un emocionant Torneig de Pàdel Femení que va reunir sis parelles a cada categoria segons el seu nivell, iniciació i intermedi. Vam ser testimonis d’una competició renyida i plena d’habilitats, destacant el compromís i la passió de les participants per aquest esport.

La col·laboració de Juan González, instructor de pàdel, així com la dedicació de Laura García i Mayu Miller, membres de la Comissió de Pàdel del Club, van ser fonamentals per a l'èxit de l'esdeveniment.

A l'entrega de premis, es va reconèixer l’actuació de les parelles guanyadores en ambdues categories, destacant l'habilitat tècnica i l'esperit esportiu que va caracteritzar el torneig.

Com a part de la celebració, totes les participants van gaudir d’un aperitiu a la terrassa sota el càlid sol del migdia, moment de companyonia relaxació després de la intensa competició.

Amb l'objectiu de fomentar l’esport al club, anunciem la intenció d'organitzar esdeveniments semblants cada tercer dissabte del mes. La pròxima convocatòria està programada per al dissabte 23 de març, esperant superar les expectatives i consolidar encara més la presència de l’esport al Club. En els pròxims dies us facilitarem més informació.

Agraïm a totes les participants pel seu entusiasme i contribució a aquest reeixit torneig i esperem comptar amb vosaltres en futures activitats!

14/02/2024

Volem agrair a totes les entitats que han participat en el Carnestoltes d’aquest any, en una edició innovadora i dinàmica al nostre municipi.

 

S’han recuperat tradicions d’anys anteriors i el Club ha participat en la Rua de Carnestoltes, el concurs de disfresses i comparses, i la discomòbil.

 

Avui posem punt final a tots els esdeveniments i reconeixem la magnífica tasca de l’Ajuntament de Begues, totes les entitats que han format part de la comissió que ha organitzat els diferents esdeveniments i, especialment, a tots els nostres socis i sòcies que han omplert de color i rialles la comparsa Back to the 80s.

 

També volem agrair la dedicació i professionalitat de totes les comparses que van desfilar pel Club i a totes les famílies que van compartir amb nosaltres una tarda plena d’emocions, música i diversió en família.

 

Amb la torxa que ha cremat al Rei Carnestoltes, tanquem la nostra participació en el Carnestoltes d’enguany.

 

Esperem ansiosos a l’any vinent!

13/02/2024

El passat dissabte el Club de Begues va viure una jornada inoblidable amb la celebració del Carnestoltes de Begues. La creativitat i l'entusiasme van ser els protagonistes d'una tarda plena de diversió i alegria, on socis, amics i famílies van unir-se per gaudir d'aquesta celebració tan especial.

Després que les comparses desfilessin acompanyades dels Timbalers de Begues fins al Club, vam donar el tret de sortida a la competició i el jurat va fer l'entrega de premis. El certamen de comparses va estar renyit, però finalment, Sugar Free es va alçar amb el primer premi. La seva originalitat, la impressionant quantitat de participants i les disfresses excepcionalment aconseguides van enamorar a tots els presents.

El segon premi va ser per a Donant la nota, destacant per la seva coreografia impecable i el tema relacionat amb la coral, mentre que el tercer premi va ser atorgat a Sanfermins Beguetans per la notable participació de la joventut beguetana.

A més dels premis principals, dos destacats reconeixements especials van ser atorgats a Grup de Teatre Splai d'Art i Marquesas de Begues, destacant la seva contribució única a la celebració.

Encara que la comparsa organitzada pel Club, Club de Begues back to the 80s, no es va emportar cap premi, el seu entusiasme i originalitat van ser aclamats per tots els assistents. La dedicació i l'esforç del grup no van passar desapercebuts, contribuint significativament a l'ambient festiu vibrant.

La tarda va transcórrer en un ambient familiar, on al voltant de 300 persones van reunir-se per compartir rialles, balls i moments especials. La participació massiva va marcar l'èxit de l'esdeveniment, consolidant la importància d'aquestes celebracions per enfortir els llaços dels beguetans i beguetanes.

La diversió no es va aturar amb el lliurament de premis, ja que l'esperada discomòbil va atraure 300 joves i es va prolongar fins a les quatre de la matinada. El ritme frenètic de la música i l'energia dels assistents van fer que la nit fos inoblidable, confirmant el rotund èxit de la festa de Carnestoltes al poble. 

10/02/2024

El proper diumenge, 18 de febrer el Club de Begues organitza una Americana de Pàdel Femenina.

L'activitat es dividirà en dos nivells: iniciació, que començarà a les 10:30 i finalitzarà a les 12:00, i intermedi, que començarà a les 12:00 i finalitzarà a les 13:30.

La inscripció inclou un aperitiu per a tots els participants.

El preu és de 15€ (socis del Club, 6€).

Us podeu inscriure a la recepció o trucant al telèfon del Club (93 639 00 00).

Us hi esperem!

08/02/2024

Ens complau anunciar-vos l’arribada del Casal Olímpic Infantil de Setmana Santa, una experiència única per a nenes i nens d’entre 6 i 14 anys. Les olimpíades es duran a terme a les instal·lacions del Club des del dilluns, 25 de març fins al dijous, 28 de març de 9:00 a 14:00. A més, s’oferirà servei de menjador a qui ho desitgi.  

Estem encantats de convidar als més petits a participar en aquests quatre dies plens d’activitats esportives, jocs i rialles.

Viurem moltes emocions en un casal diferent i dinàmic, on cada participant tindrà l'oportunitat d'explorar la seva passió per l'esport, aprendre noves habilitats i, el més important, construir amistats duradores.

Els participants estaran agrupats segons les seves edats, ja sigui en dos grups de 6 a 10 anys i 11 a 14 anys, o depenent de la quantitat de nens, en tres grups de 6 a 8, 9 a 11 i 12 a 14 anys. Això assegura que cada nen gaudeixi d’activitats adaptades al seu nivell i puguin fer noves amistats.

 

Activitats programades:

Jocs i convivència: fomentarem la diversió i la interacció entre els participants a través d’una varietat d’activitats dissenyades per promoure el companyerisme.

Història de les Olimpíades: submergirem a les nenes i nens en la rica història de les Olimpíades, inspirant-los en relats fascinants de gestes atlètiques i esperit competitiu.

Preparació d’esports: els participants tindran l’oportunitat de preparar-se i perfeccionar les seves habilitats en diferents esports, guiats per monitors apassionats per la feina.

Competicions esportives: la setmana culminarà amb competicions emocionants en una gran varietat d’esports com el minigolf, el futbol sala, l’atletisme, la petanca i el bàsquet; i d’altres activitats com les gimcanes d’orientació i exploració, el joc del salta conills o el joc del mocador.

 

Informació important:

Data límit d’inscripció: Dimecres, 20 de març

Preu: 50€ (socis del Club, 40€)

Per a inscriure a la seva filla o fill en les Olimpíades, enviï un correu a info@clubdebegues.cat o truqui al 936390000 abans del 20 de març.

Estem ansiosos per viure aquests dies plens d’esport, diversió i competició amb vosaltres.

Per a més detalls o qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

No us perdeu l’oportunitat!

07/02/2024

Estem emocionats de donar junts la benvinguda a la temporada primaveral amb un esdeveniment  que sempre havia estat tradicional del Club i que ha esdevingut una tradició que uneix a tothom: la calçotada popular!

Data: Diumenge, 3 de març
Hora: 14:00
Lloc: Pati exterior del Club de Begues

La calçotada és molt més que una simple celebració gastronòmica; és un moment per compartir rialles, sabors i la vostra companyia. Per aquest motiu, aquest any hem preparat juntament amb el restaurant Les Delícies i la Confraria de l'Arròs dos menús diferents perquè  pugueu gaudir en família i amb els amics. 

Menú - 25€

Inclou:

  • Aperitiu
  • Calçots amb romesco
  • Botifarra amb mongetes
  • Vi negre, blanc i aigua
  • Postres i cafè

Menú infantil - 10€

Inclou:

  • Pasta
  • Pollastre arrebossat
  • Gelat
  • Aigua o refresc

Una calçotada és el moment perfecte per enfortir els lligams d'amistat i gaudir de l'àpat en un ambient relaxat i festiu. Us animem a portar els vostres amics i familiars perquè se sumin a aquesta jornada plena de sabor i diversió.

Per confirmar la teva assistència i la dels teus convidats, si us plau, posa't en contacte amb recepció via telefònica (936390000) abans del divendres, 1 de març.

Esperem veure-us a tots gaudint d'aquesta tradició tan nostra!

06/02/2024

El dissabte, 17 de febrer celebrarem un tast de vins i cava, acompanyat de tapes temàtiques japoneses a les 19:00 de la tarda al Club de Begues. Una activitat cultural i culinària on barrejarem el sabor amarg i dolç del vi i el cava tradicional català amb el gust més innovador i exòtic del Japó. Una experiència per a tota mena de paladars.

El preu és de 20€ i les inscripcions hauran de confirmar-se a la recepció del Club o trucant al 936390000 abans del dilluns vinent, 12 de febrer.

Us hi esperem!

«  1 2 3 4 5  ...  »