Notícies

10/12/2023

El pròxim dissabte, 16 de desembre a les 18:30 farem l'encesa de llums a l'exterior del Club de Begues i donarem el tret de sortida al nostre Bosc Encantat, preparat per la Comissió Social del Club. 

Us convidem a totes i a tots, des dels més petits fins als més grans, a passejar pel nostre bosc il·luminat i viure aquesta experiència tan nadalenca amb nosaltres. 

Us hi esperem!

09/12/2023

El proper dissabte, 16 de desembre el Club de Begues organitza una Americana de Pàdel per a celebrar les festes nadalenques.

L'activitat es dividirà en dues categories: la femenina, que començarà a les 15:00 i finalitzarà a les 16:30, i la masculina, que començarà a les 16:30 i finalitzarà a les 18:00. 

Hi haurà entrega de premis i tots els participants seran obsequiats amb un aperitiu. 

El preu de la inscripció és de 15€. 

Us podeu inscriure a la recepció o trucant al telèfon del club (93 639 00 00). 

Us hi esperem! 

01/12/2023

Us convidem a passar les dates nadalenques amb nosaltres i gaudir de totes les activitats que el Club i la Comissió Social hem preparat. 

Des del 16 fins al 23 de desembre podreu visitar el nostre Bosc Encantat, emplaçat als jardins, i el dia 23 l'arribada de Santa Claus al Club de Begues. 

Properament us informarem de més activitats.

Us hi esperem!

29/11/2023

Aquest dissabte, 2 de desembre us convidem a totes i a tots a passar un vespre coctelero amb animació en directe a les instal·lacions del club. 

Donarem el tret de sortida a la festa a les vuit de la tarda i ens allargarem fins a les onze de la nit

El preu de l'entrada és de 10€ i inclou un còctel com a consumició. 

Us hi esperem! 

 

 

27/11/2023

Us recordem que aquest divendres, 1 de desembre tindrà lloc la última sessió de l'any del Curs Mensual de Defensa Personal per a Dones.

El curs, impartit per l'instructor d'arts marcials José Alberto Gómez, tindrà lloc de 19:00 a 20:30 del vespre al Teatre del Club de Begues.

En el programa de treball aprendrem tècniques de meditació i respiració, esquivaments i línies de contraatac, tècniques contra agafades i immobilitzacions i introducció a la defensa contra cops i ganivets.

Qui encara no hagi sol·licitat assistència, preguem que la dugui a terme a la recepció del club.

Ens veiem divendres vinent!

27/11/2023

El passat dissabte, 25 de novembre, per a commemorar la celebració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones, la Comissió Social i el Club vam preparar nou activitats esportives i lúdiques per a que gent de totes les edats puguès gaudir d'un dia especial a les nostres instal·lacions. Gràcies a tots vosaltres vam recaptar 168€ que seran íntegrament destinats a una associació per la lluita contra la violència envers les dones. 

Entre tota la programació, la masterclass de zumba, les americanes de pàdel, els dards i la xocolatada van ser un èxit total, mentre que molta gent va gaudir del futbol sala, el torneig de PlayStation i de tennis taula i el dòmino.

El Club vol agrair als membres de la comissió i als voluntaris tot el seu esforç, dedicació i professionalitat i a tots vosaltres per haver compartit aquesta jornada amb nosaltres.

19/11/2023

El proper dissabte, 25 de novembre, amb motiu de la celebració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones, el Club de Begues, juntament amb la Comissió Social, organitzarem diverses activitats esportives i lúdiques durant tot el dia amb l'objectiu de fomentar valors tan fonamentals com la igualtat de gènere, la sensibilització o l'educació envers els drets humans. 

La quota de participació per a tot el dia i per a totes les activitats serà de 3€ i els beneficis aniran destinats a una associació en contra de la violència de gènere

La programació serà la següent:

  • 11:00 - Masterclass de Zumba
  • 10:00-14:00 - Americanes de pàdel (2 rondes de 2 hores)
  • 16:00 - Futbol sala
  • 16:00 - Torneig de PlayStation
  • 16:00 - Dards
  • 17:00 - Dòmino
  • 18:00 - Torneig de tenis taula
  • 19:00 - Torneig de billar
  • 19:00 - Xocolatada i galetes

Guardeu la data i us esperem!

10/11/2023

Us informem que, el proper dissabte, 25 de novembre, per a commemorar la celebració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones, el Club de Begues organitzarà un conjunt d'esdeveniments esportius, lúdics i socials per a totes les edats. 

Agraïm que estiguin atents al programa que aviat els enviarem via correu electrònic. 

Guardeu la data i us mantindrem informats!

07/11/2023

Us recordem que aquest divendres, 10 de novembre, tindrà lloc la sessió del Curs Mensual de Defensa Personal per a Dones.

El curs, impartit per l'instructor d'arts marcials José Alberto Gómez, tindrà lloc de 19:00 a 20:30 del vespre al Teatre del Club de Begues. Qui encara no ha sol·licitat assistència, preguem que la dugui a terme a la recepció del club.

Ens veiem divendres vinent!

06/11/2023

Aquest dissabte, 11 de novembre, acollirem La Nit de Ball al Club de Begues, que donarà el tret de sortida a les 22:00 i finalitzarà a les 01:30. L'esdeveniment, conduït pel grup musical Duo Cabana, estarà acompanyat de cava i coca per a tots els assistents. El preu a l'esdeveniment és de 7€ per a la gent gran de Begues i els socis del club i de 10€ per als no socis. 

Us esperem!

06/11/2023

Aquest diumenge, 5 de novembre, vam acollir a les instal·lacions del Club de Begues i al Carrer Alp la 9a Trobada de Vehicles Clàssics de més de 30 anys. L'esdeveniment, organitzat per l'Associació d'Amics dels Vehicles Clàssics de Begues i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Begues, la Diputació de Barcelona i altres entitats beguetanes, va reunir més de 120 vehicles, entre cotxes i motos, que van marcar tota una època en la història de l'automoció.

Des dels més petits fins als més grans van fer un petit viatge en el temps meravellant-se dels dissenys més clàssics de cotxes i motos, des dels primers Porsche fins a les Harley-Davidson o el mític Seat 600.

A continuació us deixem una selecció de fotografies de l'esdeveniment. 

Gràcies per viure aquesta experiència amb nosaltres i agraïm a l'Associació d'Amics dels Vehicles Clàssics de Begues i els col·laboradors la confiança per empleçar l'esdeveniment a les nostres instal·lacions.

03/11/2023

Us compartim el calendari i horaris de les activitats dirigides per aquest mes de novembre, que entrarà en vigor aquest dilluns 6 de novembre. Com a novetat d'aquest mes, afegim les sessions de bandes elàstiques el dissabte a les 12:00 i eliminem les classes del diumenge. 

També hem programat una sessió de TRX i una altra de Mobility el dissabte, 18 de novembre

Guardeu les dates i us esperem!

«  1 2 3 4 5  ...  »