Notícies

05/02/2024

Us adjuntem a continuació la programació d'esdeveniments del Club de Begues per als mesos de febrer i març:

  • Aquest dissabte, 10 de febrer tindrà lloc la Rua de Carnestoltes de l'Ajuntament de Begues, que farà parada al Club de Begues. A les 18:00 es reuniran les comparses a Cal Pere Vell i passejaran fins al Club, acompanyades dels Timbalers de Begues. A les 19:15 desfilaran les comparses al Teatre del Club i es lliuraran els premis. A partir de les 20:00 hi haurà música, ball i gresca i, finalment, a partir de les 00:00 donarem el tret de sortida a la discomòbil al Teatre del Club. 

  • El dissabte, 17 de febrer celebrarem un tast de vins i cava, acompanyat de tapes temàtiques japoneses. En els propers dies us farem arribar més informació. 

  • El mateix dissabte, 17 de febrer està organitzada la Nit de Ball de la Gent Gran de Begues, a partir de les 22:00 i fins la 01:30, una nit animada pel duet musical Duo Tempo

  • El primer diumenge de març, el dia 3, el Club de Begues acollirà una calçotada popular, des de les 11:00 fins les 18:00. En els propers dies ampliarem la informació. 

  • El dissabte, 9 de març està agendada una nova Nit de Ball de la Gent Gran, des de les 22:00 fins les 01:30.

  • Per últim, tanquem la programació de febrer i març amb la festa dels anys 80, que se celebrarà el proper dissabte, 16 de març, des de les 19:00 fins les 03:00 de la matinada. 

Esperem la vostra companyia durant aquestes activitats i passar-ho molt bé tots junts! 

30/01/2024

Aquest divendres, 2 de febrer tindrà lloc la segona sessió de l'any del Curs Mensual de Defensa Personal per a Dones.

El curs, impartit per l'instructor d'arts marcials José Alberto Gómez, tindrà lloc de 19:00 a 20:30 del vespre al Club de Begues.

En el programa de treball aprendrem tècniques de meditació i respiració, esquivaments i línies de contraatac, tècniques contra agafades i immobilitzacions i introducció a la defensa contra cops i ganivets.

Qui encara no hagi sol·licitat assistència, preguem que la dugui a terme a la recepció del club.

Ens veiem divendres!

27/01/2024

El pròxim dissabte, 10 de febrer, les activitats del Carnaval 2024 organitzades per l'Ajuntament (del 3 al 14 de febrer) estaran emplaçades al Club de Begues. La programació per aquest dia és la següent:

  • 18:00 hores - Reunió de comparses i inici de la rua a Cal Pere Vell, acompanays dels Timbalers de Begues, fins al Club de Begues.
  • 19:15 hores - Desfilada de comparses al Teatre del Club, amb observació i deliberació per part del jurat i entrega de premis.
  • 20:00 hores - Música i ball al Teatre del Club.
  • 00:00 hores - Discomòbil al Teatre del Club.

Desitgem passar aquesta tarda tan única i divertida amb tots vosaltres!

 

24/01/2024

Aquest dissabte, 17 de febrer torna La Nit de Ball al Club de Begues, que donarà el tret de sortida a les 22:00 i finalitzarà a les 01:30. L'esdeveniment, conduït pel duet musical Duo Tempo, estarà acompanyat de cava i coca per a tots els assistents. El preu de l'esdeveniment és de 7€ per a la gent gran de Begues i els socis del club; i de 10€ per als no socis. 

Us esperem!

09/01/2024

Aquest dissabte, 13 de gener torna La Nit de Ball al Club de Begues, que donarà el tret de sortida a les 22:00 i finalitzarà a les 01:30. L'esdeveniment, conduït pel duet musical Alma Duet, estarà acompanyat de cava i coca per a tots els assistents. El preu de l'esdeveniment és de 7€ per a la gent gran de Begues i els socis del club; i de 10€ per als no socis. 

Us esperem!

05/01/2024

El pròxim divendres, 12 de gener tindrà lloc la primera sessió de l'any del Curs Mensual de Defensa Personal per a Dones.

El curs, impartit per l'instructor d'arts marcials José Alberto Gómez, tindrà lloc de 19:00 a 20:30 del vespre al Teatre del Club de Begues.

En el programa de treball aprendrem tècniques de meditació i respiració, esquivaments i línies de contraatac, tècniques contra agafades i immobilitzacions i introducció a la defensa contra cops i ganivets.

Qui encara no hagi sol·licitat assistència, preguem que la dugui a terme a la recepció del club.

Ens veiem divendres vinent!

04/01/2024

Compartim amb vosaltres el calendari i horaris de les activitats dirigides per aquest mes de gener. Els horaris i les classes es mantenen igual que el mes de desembre.

Us recomanem afegir-vos al grup de WhatsApp per assabentar-vos de possibles canvis d'horari i activitats extraordinàries. Podeu fer-ho enviant un WhatsApp al mòbil del Club (681260284) o escanejant el codi QR de recepció.

Guardeu les dates i us esperem!

21/12/2023

Estimat/da soci/a

Ja hem arribat a aquesta època de l'any! Pots creure-ho? El Nadal ja és a tocar i el 2024 s'acosta ràpidament. Ens agradaria aprofitar aquesta publicació per enviar-te els nostres millors desitjos des del Club de Begues.

Quin any hem tingut! Gràcies a vosaltres, els nostres socis, hem aconseguit fites i hem viscut moments sorprenents junts. La vostra passió i dedicació ha estat la guspira que ha fet brillar cada esdeveniment i competició.

Volem desitjar-te unes festes plenes de rialles, grans moments amb la família i amics, i potser una mica de descans merescut. Que aquesta època estigui plena de tot el que és bo i que l'Any Nou vingui carregat de noves aventures, fites per complir i, per descomptat, més esdeveniments esportius i socials emocionants.

Apreciem enormement el teu suport i entusiasme. Sense tu, el Club de Begues no seria el mateix. Estem emocionats pel que l’any vinent ens ofereix, el cinquantè aniversari del Club, i t’animem a participar en els diferents esdeveniments esportius i socials que anirem preparant per a gaudir amb tots vosaltres.

Et desitgem un Bon Nadal i un Any Nou ple d'èxits!

 

19/12/2023

Us adjuntem a continuació l'horari del Club per a les pròximes festivitats de Nadal:

  • Nit de Nadal (24 de desembre) - 09:00 a 17:00
  • Nadal (25 de desembre) - Tancat
  • Sant Esteve (26 de desembre) - Tancat
  • Cap d'Any (31 de desembre) - 09:00 a 17:00
  • Any Nou (1 de gener) - Tancat
  • Nit de Reis (5 de gener) - 08:30 a 17:00
  • Dia de Reis (6 de gener) - Tancat

Malgrat el tancament del Club, el Restaurant Les Delícies donarà servei a les reserves del dia 24, 26 i 31 de desembre.

Aprofitem per desitjar-vos unes molt bones festes i un bon any 2024!

 

17/12/2023

Encara no heu passejat pel nostre Bosc Encantat??

Ahir, a les 18:30, vam fer l’encesa de llums de Nadal al Club de Begues i moltes famílies van recórrer el circuit acompanyats de música nadalenca.

Les llums estaran enceses cada tarda fins al pròxim dissabte, 23 de desembre.

Volem agrair la tasca extraordinària de la Comissió Social i el seu compromís amb el Club, i a tots vosaltres per viure aquesta experiència amb nosaltres.

Us hi esperem!

16/12/2023

El pròxim dissabte, 23 de desembre, la Comissió Social, Juguem a Begues i el Club hem organitzat un seguit d'activitats nadalenques durant tota la tarda per a totes les famílies i totes les edats per a rebre Nadal amb els braços ben oberts!!

A les 17:00 donarem el tret de sortida al Taller de Somnis Màgics, una activitat dirigida amb la col·laboració de Juguem a Begues. A la mateixa hora s'obrirà el Mercat Nadalenc amb la col·laboració d'Artesans i Entitats de Begues. Durant tota la tarda podreu recórrer el nostre Bosc Encantat guiat pels nostres elfos màgics.

Finalment, a les 18:30, rebrem al Pare Noel al Club de i podreu lliurar les vostres cartes i desitjos per aquest Nadal.

Us esperem a totes i a tots amb l'objectiu de celebrar aquestes festes tan màgiques!

11/12/2023

Aquest dissabte, 16 de desembre, acollirem La Nit de Ball al Club de Begues, que donarà el tret de sortida a les 22:00 i finalitzarà a la 01:00. L'esdeveniment, conduït pel grup musical Choffers, estarà acompanyat de cava i coca per a tots els assistents. El preu a l'esdeveniment és de 7€ per a la gent gran de Begues i els socis del club; i de 10€ per als no socis. 

Us esperem!

«  1 2 3 4 5  ...  »